Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(4487 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
retier1 napisał:
Pewnie dobrze wiesz Sethur większość nie chce tej wolności i lepiej się czuje gdy widzi jakieś ramy w których ma funkcjonować.Dlatego tak chwalą i tęsknią za "komuną" wolność jest dobra jeśli się wie co z nią zrobić.A to wiedzą nieliczni i potrafią to wykorzystać.Gdyby było tak jak ty myślisz to tylko się powieść,a i ty byś miał kiepskie pole do popisu.Czyż nie tak

Nie, dlaczego? Pewnie dobrze wiesz, ze historia nie pamieta mas. Bardzo dobrze pamieta za to dyktatorow.
Szkopul w tym, ze aby nim zostac nie wystarczy miec programu, wizji i plecow. Trzeba miec jeszcze jaja i charyzme.
Juz raz byla calkiem spojna idea (PiS), zaserwowana w bajecznej otoczce.. super, co prawda troche nie po mojemu.., tylko jak i dlaczego sie to skonczylo(?)..

Nie spotkalem zbyt wielu, ktorzy przed '89 dostali bilet w jedna strone.. i teraz nie byliby zadowoleni.
Spotkalem natomiast wielu takich, ktorzy po '89 wrocili... oni wlasnie mysla o wieszaniu (sie)..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
bad harry napisał:

No to życzę ci Zuzu i tobie podonym ich obecnej sytuacji i tej chwili zapomnienia
Jak na razie to się tylko bawicie jak dzieci w przedszkolu Miłej zabawy.

Pewnie dobrze wiesz Sethur większość nie chce tej wolności i lepiej się czuje gdy widzi jakieś ramy w których ma funkcjonować.Dlatego tak chwalą i tęsknią za "komuną" wolność jest dobra jeśli się wie co z nią zrobić.A to wiedzą nieliczni i potrafią to wykorzystać.Gdyby było tak jak ty myślisz to tylko się powieść,a i ty byś miał kiepskie pole do popisu.Czyż nie tak

tu jest retier pocałunek dla ciebie z twoich czasów
.
.

czepiasz sie toz to najprawdziwsi pionierzy, pierwsi publicznie calujacy sie geje ....

trzeba byc tolerancyjnym...niestety....

i uwazac na TYL

a nawiasem mowiac to zbiera mi sie na pawia....wstretna ta fotka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking

i uwazac na TYL

NO WIESZ !!!!
TO BYŁA MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
bad harry napisał:

i uwazac na TYL

NO WIESZ !!!!
TO BYŁA MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA !!!

dobrze ze nie milosc od pierwszego wlozenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
BiZi napisał:
bad harry napisał:

No to życzę ci Zuzu i tobie podonym ich obecnej sytuacji i tej chwili zapomnienia

tu jest retier pocałunek dla ciebie z twoich czasów
.
.

czepiasz sie toz to najprawdziwsi pionierzy, pierwsi publicznie calujacy sie geje ....

trzeba byc tolerancyjnym...niestety....

i uwazac na TYL

I tu się akurat mylisz bad harry. Akurat w tym temacie zgadzam się z BiZi ale że ty w tym gustujesz
Z twojej aktywności na forum można by raczej odwrotne wnioski wyciągnąć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking

I tu się akurat mylisz bad harry. Akurat w tym temacie zgadzam się z BiZi ale że ty w tym gustujesz

dałem ci już linka do ładowania akumulatorów pozytywną energią
nie zapisałeś się ( trzy duże misy wystarczą )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Sethur napisał:
retier1 napisał:

Nie, dlaczego? Pewnie dobrze wiesz, ze historia nie pamieta mas. Bardzo dobrze pamieta za to dyktatorow.
Szkopul w tym, ze aby nim zostac nie wystarczy miec programu, wizji i plecow. Trzeba miec jeszcze jaja i charyzme.
Juz raz byla calkiem spojna idea (PiS), zaserwowana w bajecznej otoczce.. super, co prawda troche nie po mojemu.., tylko jak i dlaczego sie to skonczylo(?)..

Nie spotkalem zbyt wielu, ktorzy przed '89 dostali bilet w jedna strone.. i teraz nie byliby zadowoleni.
Spotkalem natomiast wielu takich, ktorzy po '89 wrocili... oni wlasnie mysla o wieszaniu (sie)..

Bez przesady Sethur.Nie tylko o dyktatorach historia pamięta. Sęk w tym że historia prekursorów nowego i lepszego w życiu społeczeństwa czy też mas ,jak to ująłeś jest poprostu nudna. Kogo interesują suche fakty i liczby? Taki już ich los.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
bad harry napisał:

dałem ci już linka do ładowania akumulatorów pozytywną energią
nie zapisałeś się ( trzy duże misy wystarczą )

Niech każdy mówi za siebie Ja ci na pewno nie będę wtórował ani przyklaskiwał. Jeśli tak bardzo potrzebujesz tej energi to wskocz na jakiś temat z dziewczynami,bo tam chyba najlepiej ci to ładowanie idzie. Miłego i radosnego ładowania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
retier1 napisał:
Zuzu napisał:
retier1 napisał:
Niech żyją igrzyska huraaaaaaaaaaa.Niech żyje zabawa i dziewczyna mloda.Chyba tak to bylo w piosence?
I owszem,można w ten sposób. A później żuci się jakieś parę groszy biednym czy też poszkodowanym w jakimś katakliźmie i jesteśmy okej.Zaprawdę,niska jest ta wasza świadomość regół życia społeczno-politycznego.Teraz , gdy się ma tę pracę tutaj i można żyć na jakimś poziomie to możemy mędrkować.Ale pewnie nie jeden z was ma rodziców lub starszych krewnych,którzy żyją na głodowych rentach i emeryturach.Na dodatek być może straciło dorobek życia w tych powodziach. Oni też mają krzyczeć huraaaaaaaa? Dylemat włściwego wyboru zawsze będziemy mieć,bez względu na przynależność polityczną.Zwłaszcza my polacy. Jednakże jeśli nie będziemy w tym uczestniczyć,to jakie będziemy mieli prawo do krytykowania tego co się dzieje w kraju?Lub też żądąć czegokolwiek jak przyjdzie pora wracać,a na pewno przyjdzie taki czas. Czy nie jesteśmy im winni tego?

Zdanie na temat polityki i ludzi tam uczestniczących każdy ma wyrobione i powtarzanie wkoło tego samego do niczego nie prowadzi. Nikt tu się z ludzi którzy są poszkodowani w powodzi się nie naśmiewa przecież.
Nikt nikomu nie każe krzyczeć huraaa z tego powodu że go kataklizm spotkał albo ma smieszne pieniądze na przeżyci, jednak nawet te osoby zamiast się ciągle umartwiać nad swym losem mogą na chwile zapomnieć o tym co się dzieje na co dzień i sobie ciekawy mecz obejrzeć.
Świadomość tego co się dzieje dookoła TAK, ale myślenie o tym jak jest źle cały czas NIE!!!

W którym miejscu tego tematu bawię się jak dziecko?

Nie żyje cały czas problemami społecznymi i polityką bo dla mnie to jest bardziej chore niż jakikolwiek brak zainteresowania tymi tematami. (skrajność jest beee we wszystkim i tyle)
Ludzie różnie reagują na stres i trudne sytuacje w życiu, czasem ktoś zamyka się w sobie płacze w kącie inni się wkurzają albo marudzą i sami siebie wpędzają w jeszcze większego doła tylko co to zmieni?
Są tez ludzie którzy drwią i śmieją z takich sytuacji (co wcale nie oznacza że nie dociera do nich to co się stało).
Czyli co wszyscy powinni się zacząć umartwiać, biczować i najlepiej to jechać i napełniać worki z piaskiem albo wylewać komuś wodę z piwnicy powodzianom.
Fotki fajne chłopaki dodają do tematu można się pośmiać i przy okazji zastanowić nad ironią tych "zdjęć", nie każdy to łapie jak widać.
Ja jak połamałem nogę to się śmiałem że się nie sprawdziło przysłowie że "nieszczęścia chodzą parami" taki typ niestety, narzekanie że swędzi, spać nie idzie itp. by mnie szybciej nie wyleczyło.(chyba że)
Taka nasza cecha narodowa żeby narzekać i uważać że wiecznie ma się po górę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Zuzu napisał:

........ i uważać że wiecznie ma się po górę.

Zuzu ale przeciez tak jest , my zawsze mamy pod gore, biednemu zawsze wiatr w oczy wieje..ja np. mam wszystkie skarpetki z dziurami....i narzekam...bo mam dziure ...budzetowa hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok